Facebook Games

Ben jij op zoek naar een leuke Facebook Game? Op deze pagina lees je meer over hoe je een leuke Game op Facebook moet zoeken en waar je verder op moet letten. Deze games zijn speciaal voor Facebook en kun je vaak samen met je vrienden spelen.

Facebook Games

Het spelen van spelletjes binnen Facebook is razendpopulair. Op Facebook heb je de keuze uit duizenden spelletjes. Een van de bekende Facebook games is Farmville. In Farmville ben je een boer die een boerderij moet onderhouden en daar punten mee kan verdienen. Het leuke aan Facebook Games is dat het sociaal is. Je kunt dus aan je Facebook vrienden laten zien hoeveel punten je hebt gehaald en wat je highscore is. Naast Farmville zijn er dus nog 1000den andere games. Avonturen spellen, educatieve spellen, shooter games, en veel meer! Zie ook GTA Startpagina voor meer games en informatie.

Facebook Game zoeken

Het zoeken van een Facebook game is zeer eenvoudig. Tik de naam van de game bovenaan in de zoekbalk in. Je krijgt tijdens het typen al enkele suggesties. Om het overzicht te bewaren klik je onderaan op ’toon meer resultaten’. Vervolgens klik je in het linkermenu onder ‘zoekfilters’ op ‘Apps’. Facebook noemt de games dus een app. Je krijgt nu een lijst met alle apps en games die voldoen aan jouw zoekopdracht.

Facebook game installeren

Als je jouw game gevonden hebt in de lijst klik je op ‘Naar app gaan’. Je krijgt nu een scherm te zien als onderstaande afbeelding. Hier vindt je een korte omschrijving van de Facebook game, en daarnaast een opsomming van zaken waartoe de app toestemming heeft. Vaak zijn dit algemene gegevens als je algemene gegevens, je e-mailadres en je vind-ik-leuks. Daarnaast mag een Facebook game vaak ook namens jou berichten plaatsen op jouw Facebook profiel. Het is niet zo dat dit automatisch gaat. Tijdens het spelen van de game moet je nog wel zelf aangeven of je dit wilt of niet. Tenslotte kun je ook instellen wie de berichten die deze game voor je maakt mag zien. Dit staat standaard ingesteld op alleen vrienden. Je kunt ook instellen dat het openbaar is, of dat juist niemand behalve jijzelf deze mag lezen. Wij wensen je veel plezier met het spelen van Facebook games! Meer info? Of een website laten maken? Bekijk de site voor de mogelijkheden.

Facebook Game

Facebook Game