Omgekeerd zoeken

Het is ook mogelijk om omgekeerd te zoeken met onze tool. Bij omgekeerd zoeken kun je bijvoorbeeld een adres invullen en dan krijg je de postcode te zien. Ook is het mogelijk om dit proces andersom te doen. Verder is het mogelijk om bijvoorbeeld op bedrijfsnaam te zoeken en vervolgens krijg je dan het postadres en soms ook een telefoonnummer te zien. Hieronder kun je uitleg bekijken.

Adres met postcode zoeken
Het is mogelijk om met onze zoekfunctie een postcode bij een adres te vinden. Je typt dan een postadres in de zoekbalk en klikt op zoek. Vervolgens wordt de postcode bij dit adres gezocht en deze wordt dan getoond in een klein kaartje. Het is natuurlijk ook mogelijk om een adres bij een postcode te vinden. Dit werkt op precies dezelfde manier.

Postcode op plaatsnaam zoeken
Als je de plaatsnaam niet weet, kun je ook de postcode invullen. Automatisch wordt dan de plaatsnaam gezocht die bij deze postcode hoort. Andersom kan ook, maar dan zullen er wel meer gegevens ingevuld moeten worden, zoals adres en postcode.

Bedrijfsnaam op adres of telefoonnummer zoeken
Je kunt ook op een bedrijfsnaam zoeken. Vervolgens krijg je door omgekeerd zoeken het adres en vaak ook een telefoonnummer van dit bedrijf te zien. Of je een telefoonnummer krijgt te zien is afhankelijk van of dit bedrijf dit nummer ook ergens op internet heeft staan. Ook hierbij is het mogelijk om omgekeerd te zoeken en het adres in te vullen. Hierna krijg je de bedrijfsnaam te zien. Het is helaas nog niet mogelijk om op telefoonnummer te zoeken. Naast de genoemde voorbeelden zijn er nog een aantal mogelijkheden om omgekeerd te zoeken.