Facebook Storing

Een Facebook storing is voor veel mensen een groot problemen. Leven zonder Facebook is nauwelijks meer voor te stellen. Gelukkig komt het niet zo vaak voor dat bijvoorbeeld de Facebook app of de Facebook website problemen of storingen ondervind. Toch kan het wel eens voorkomen natuurlijk. Wil je op de hoogte blijven van alle actuele storingen dan kan dat. Op deze pagina kan je in contact komen met mede Facebookers die misschien ook problemen ervaren. Verder staan er op deze pagina tip om zelf de storing te verhelpen!

Storingen op Facebook Website en Facebook App

Heb jij zelf last van een Facebook storing meld dit dat hier. Zo kan je andere gebruikers helpen om eventuele problemen met Facebook te identificeren. Ook als je merkt dat de storing weer verholpen is kan je dit hieronder posten. Zo houden we samen deze pagina actueel voor up-to-date storingsinformatie.

Facebook Problemen zelf oplossen
Heel vaak is een storing niet veroorzaakt door Facebook zelf maar door een probleem met de software op bijvoorbeeld je computer of je telefoon. Door de app opnieuw te installeren kan je dit probleem vaak verhelpen. Hierbij gaat het om de normale Facebook app, en de Facebook messenger app. Even de huidige app verwijderen en opnieuw downloaden. Je gegevens worden niet verwijderd, want die blijven natuurlijk gewoon online staan. Mocht dit niet werken, dan moet je gewoon even geduld hebben en deze pagina in de gaten houden.