Zoek afbeeldingen op Facebook


Het zoeken naar afbeeldingen op facebook is de laatste jaren sterk toegenomen. Sinds de opkomst van smartphones kunnen mensen ook zelf hele mooie fotos maken. Deze foto’s worden dan logischerwijs gedeeld op social media. Facebook staat daarom vol met afbeeldingen en foto’s van allerlei dingen. Binnen onze zoekfunctie is het mogelijk om te zoeken op afbeeldingen. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een afbeelding of foto van een bepaald persoon, dan kan je dit gewoon in de zoekbalk invoeren. Ook kan je zoeken op bijvoorbeeld ‘Natuur foto’, ‘Justin Bieber’, ‘Snapchat Foto’ en veel meer! Gebruik hiervoor de zoekbalk bovenaan deze pagina!

Waarom zou je binnen facebook zoeken op afbeeldingen?
Facebook is gevuld met zogenoemde user generated content. Deze content, de afbeeldingen en foto’s, zijn uniek en vaak nergens anders te bekijken. Hier vind je dus andere dingen dan wanneer je zoekt op bijvoorbeeld twitter of andere zoeksystemen. Er zijn binnen facebook veer verschillende soorten foto’s te vinden. Omdat het sociale netwerk hun uploadservices recent heeft geupdate, is het nu mogelijk om leuke effecten aan je plaatjes toe te voegen. Dit maakt alles nog creatiever en mooier om te zien.

Duurt het laden van afbeeldingen lang op jouw PC of telefoon? Check dan altijd even jouw actuele internetsnelheid. Is deze lager dan jouw provider belooft? Neem dan even contact op met de provider voor een oplossing.