Hoe zorg je dat voedsel altijd op de juiste temperatuur is

Nu het weer warmer wordt, is het belangrijker dan ooit om voedsel koud te bewaren. Als voedsel op de juiste temperatuur wordt vervoerd, bereid en bewaard, kan het langer vers blijven en veilig worden gegeten. Als je voedsel vervoert of gebruikt, zorg er dan voor dat u de nodige voorzorgsmaatregelen neemt om het koud te houden. In deze blogbijdrage geven we enkele tips over hoe u dat goed kunt doen!

Het vervoer van voedsel vanaf de groothandel

Vervoer is een van de belangrijkste factoren als het gaat om het koud houden van voedsel. Het is een vrij eenvoudig proces: bij het kopen van voedselproducten zorg je dat ze in gekoelde vrachtwagens gebracht worden naar de volgende plaats in het proces. Er zijn echter een paar dingen om rekening mee te houden bij het vervoer van levensmiddelen:

  • Zorg ervoor dat je voor je producten geïsoleerde containers gebruikt, zodat ze tijdens het vervoer op een constant temperatuurniveau blijven. Indien mogelijk, koel ze!
  • Het laden en lossen van de vrachtwagens moet altijd snel en op een goed georganiseerde manier gedaan worden. Zo wordt de tijd dat de containers aan warme temperaturen wordt blootgesteld tot een minimum beperkt.

Het bereiden van voedsel

Bij het bereiden van voedsel is het belangrijk ervoor te zorgen dat de temperatuur van het voedsel niet te hoog wordt. Dit kun je doen door ingrediënten vóór het koken altijd koud te bewaren (bv. als je een ingrediënt als kaas of spek in de koelkast hebt liggen en het voor later gebruik nodig hebt). Je werkt ook in een ruimte waar het koel blijft. Kook het voedsel snel en in niet te grote porties om te voorkomen dat je het voedsel te lang op een hoge temperatuur moet houden.

Voedsel bewaren voor het uitserveren

Net zoals het belangrijk is voorzorgsmaatregelen te nemen bij het bereiden of vervoeren van voedsel, moet je ook voorzichtig zijn bij het bewaren ervan. De beste manier om voedsel te bewaren is op een koele, droge plaats. Is dit op een evenementenlocatie denk er dan aan om vrachtwagens te huren met gekoelde trailers. Dit kan bijvoorbeeld bij de Dawsongroup die in heel Europa hun dienstverlening aanbieden. Op deze manier zorg je ervoor dat het voedsel dat je serveert steeds op de juiste temperatuur is.Concluderend is het heel belangrijk om voedsel koud te bewaren om het vers en veilig te houden. Door deze eenvoudige tips op te volgen, kun je ervoor zorgen dat je voedsel binnen veilige temperatuurgrenzen blijft.

5 Redenen om bij logistiek te kiezen voor persoonlijke service

Als het op logistiek en assemblage aankomt, heb je heel wat keuzemogelijkheden wat betreft wie je die diensten wilt laten verlenen. Niet alle bedrijven zijn echter gelijk als het op persoonlijke service aankomt. In deze blogpost geven we 5 redenen waarom het zo belangrijk is om een bedrijf te kiezen dat een goede persoonlijke service biedt.

Reden 1: Direct telefonisch contact voor afstemming

Een bedrijf dat een goede persoonlijke service biedt, zal beter op je behoeften inspelen. Als je iets gedaan moet krijgen, wil je meteen contact kunnen opnemen met iemand die je kan helpen. Een bedrijf met goede persoonlijke service zal personeel hebben dat altijd beschikbaar is om je telefoontje aan te nemen en je verder te helpen.

Reden 2: Kennis over je bedrijf

Een bedrijf dat met je samenwerkt zal belangrijke informatie vastleggen. Dat kan zo eenvoudig zijn als het aantal werknemers in je bedrijf, tot welke producten je verkoopt. Maar die informatie is belangrijk als het erom gaat een goede service te kunnen verlenen bij de logistiek voor je bedrijf. Een bedrijf met een goede persoonlijke service zal precies weten wie je bent, wat voor soort bedrijf je hebt en hoeveel bestellingen er zijn.

Reden 3: Niet een nummer maar lid van het team

Een bedrijf met een goede persoonlijke service zal ervoor zorgen dat ze meer zijn dan alleen een nummer in je telefoonboek. Ze zullen deel uitmaken van je team en je helpen te slagen waar mogelijk. Dit is bijvoorbeeld iets wat Chain Logistic belangrijk vindt bij het aanbieden van fulfilment voor bedrijven. Het maakt het samenwerken veel prettiger.

Reden 4: Snel reageren op veranderingen

In de wereld van logistiek en assemblage veranderen de dingen voortdurend. Er worden nieuwe producten ontwikkeld, oude uit de handel genomen. Een goede persoonlijke dienstverlener zal in staat zijn zich snel aan deze veranderingen aan te passen en ervoor te zorgen dat je bestellingen nog steeds naar behoren worden uitgevoerd Reden: Handhaven van kwaliteitscontrole

Reden 5: Proactief invullen van je behoeften

Behalve responsief zal een bedrijf met goede persoonlijke service ook proactief zijn in het vervullen van je behoeften. Ze zullen anticiperen op wat je nodig zou kunnen hebben en het voor je klaar hebben liggen nog voor je er om vraagt. Dit kan je veel tijd besparen en is bijzonder prettig in de samenwerking.

Kortom

Naast deze vijf redenen zal een bedrijf met een goede persoonlijke service ook een hoog niveau van kwaliteitscontrole handhaven. Dit is belangrijk als het gaat om de producten die ze via logistiek vervoeren of die ze met assemblage maken. Een bedrijf dat geen goede persoonlijke service biedt zal zich misschien niet zo bekommeren om de kwaliteit van hun werk en dat kan je uiteindelijk duur komen te staan.

De juiste software GWW voor je bedrijf

Vele bedrijven hebben software nodig om op de juiste manier te gaan functioneren. Helaas wordt dit in vele gevallen onderschat. De software van een bedrijf kan erg veel verschil maken. Wanneer dit niet op de juiste manier wordt ingesteld of gekocht, kunnen hier veel problemen aan vast komen te zitten. Dit is dan ook de reden dat het zeker aan te raden valt om de juiste software voor je bedrijf binnen te halen. Zo weet je zeker dat alles op de juiste manier gaat werken.

Werken in de bouw met software van cleverdesk.nl

Er zijn heel wat bedrijven die in de bouw werken. Soms zijn het bedrijven die straten maken. Andere bedrijven zijn bezig met het bouwen van huizen. Het maakt niet uit wat je doet in de bouw, maar de juiste software is van belang om te hebben. Als je een alles in één software wilt hebben, kun je het beste gaan voor software GWW. Op die manier hoef je maar één soort software te kopen. Software GWW heeft alles in één. Je hoeft niet steeds nieuwe software te gaan leren en je kan direct aan de slag met deze software.

De software GWW is bedoeld om alles nauw bij te houden. Je hebt geen papierwerk meer nodig en je kunt projecten documenteren. Dit zijn een paar onderdelen van de software. De software is erop gebouwd om dit allemaal op de juiste manier te laten verlopen. Zo zullen er een heel stuk minder fouten gemaakt worden en dit is niet al te onbelangrijk. Wanneer je je medewerkers moet betalen, zullen er ook een stuk minder snel fouten worden gemaakt. Je kunt meer informatie vinden over deze software op cleverdesk.nl.

Werken in de winkel

Het kan zijn dat je niets aan cleverdesk.nl hebt. Je werkt in een winkel en je hebt de juiste software nodig. In een winkel werken of een winkel beheren is zeker een grote taak. Dit is dan ook de reden dat het belangrijk is dat de juiste software wordt gebruikt in een winkel. Wanneer je in een winkel loopt om boodschappen te doen, denk je hier helemaal niet bij na. Dit is dan ook de reden dat je er wel goed mee bezig moet houden als je er werk. Op die manier kun je voorkomen dat mensen weten dat je software gebruikt.

Via cleverdesk.nl kun je software kopen voor je bouwbedrijf, maar er zijn ook genoeg andere soorten bedrijven waar je je andere software kunt kopen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het feit dat deze bedrijven er niet zijn. Ze zijn er genoeg en jij kan er uiteraard direct gebruik van gaan maken als je zo’n soort bedrijf tegen komt.

Alles over leadgeneratie

Wanneer een onderneming kiest voor leadgeneratie dan hebben we het over alle activiteiten die gericht zijn op het in contact komen met potentiële klanten. In de B2B , oftewel business-to-business kan leadgeneratie zowel een sales- als marketingactiviteit zijn. Echter zijn er natuurlijk allerlei verschillende manieren omtrent leadgeneratie en de ene manier werkt weer beter bij een bedrijf dan een andere manier. In deze blog gaan we het hebben over belangrijkste punten van leadgeneratie.  Benieuwd naar deze punten? Lees dan hieronder verder. 

Lead technieken 

In de loop der jaren is er veel veranderd wat betreft nieuwe leadgeneratie-technieken. Net als dat een marktonderzoek kan veranderen van de belangrijkste inhoud om die steeds beter en sterker te maken kan dat ook bij een leadgeneratie. Veranderingen kunnen namelijk goed zijn en goed uitpakken. Verschillende nieuwe technieken die worden toegepast bij leadgeneraties zijn inbound marketing en content marketing. Veel voorkomende varianten zijn natuurlijk e-mail marketing en whitepaper marketing. Content wordt daarbij ingezet om zo een eerste interactie aan te gaan met een bepaalde doelgroep. 

Op een bepaald moment, bijvoorbeeld voor het downloaden van een Whitepaper, wordt er gevraagd om informatie van de prospect zoals een e-mailadres. Als dat moment is aangebroken dan hebben we het over Marketing Qualified Lead. Na het aanbieden van bijvoorbeeld een whitepaper kunnen er automatische e-mails verzonden worden. Dit heeft als doel om een lead steeds verder te bewerken en te concerteren naar een lead. 

Verschil acquisitie en leadgeneratie 

De termen acquisitie en leadgeneratie worden soms wel eens door elkaar gehaald binnen de businnes-to-business omgeving. Vaak wordt er dan hetzelfde bedoeld, maar er zit natuurlijk wel degelijk verschil in. Er is geen duidelijke scheidingslijn. Alleen leadgeneratie kan behoren tot de marketingactiviteiten die onderdeel uitmaakt van het acquisitieproces. Acquisitie gaat vooral over het genereren van nieuwe leads en wordt voornamelijk gedaan door sales en een accountmanager. 

Er is ook een onderscheid tussen koude acquisitie en warme acquisitie. Bij koude acquisitie is het zo dat mensen worden benaderd via de telefoon, mail of social media. Zonder dat er van te voren al eerder enige contact of interactie is geweest. Bij warme acquisitie is het zo dat het gaat over het opvolgen van een eerder gegenereerde leads. Zo kan deze geconverteerd worden naar opdrachten. 

Alleen wat is dan het verschil tussen acquisitie en leadgeneratie? Je zou kunnen zeggen dat acquisitie plegen het hele traject van contact leggen omvat. En dit tot de uiteindelijke verkoop. Leadgeneratie heeft meer betrekking tot het genereren van verkoopkansen. Het doel daarbij is dat er uiteindelijk orders uit ontstaan. Dit is dus het verschil tussen de twee.

De voordelen van B2B leadgeneratie 

Je wilt natuurlijk dat marketingkanalen optimaal worden ingezet. Het is daarbij dus belangrijk om de focus goed te leggen op het genereren van leads. De marketingmiddelen moeten dan optimaal worden ingezet om vanuit een korte termijn rendement perspectief te hebben. Actief leads genereren verhoogt natuurlijk de kans op verkoop. Tevens verhoogt b2b leadgeneratie de voorspelbaarheid van een organisatie. Als er namelijk een duidelijk beeld is van hoeveel leads dat kan leiden tot een specifiek aantal orders, dan kan er een voorspelling gemaakt worden op een toekomstige omzet. Een groot voordeel dus.

3 x deze gadgets helpen je bij een gezonde leefstijl

Een gezonde lifestyle is meer dan gezond en gevarieerd eten en veel bewegen. Om lekker in je vel te zitten, is het belangrijk aandacht te besteden aan zowel je lichamelijke als geestelijke gezondheid. Wie hier bewuste keuzes in maakt, voelt zich fit, sterk, gezond en gelukkig. Hoe? Een paar kleine veranderingen, waar Pinkcube je bij kan helpen, kunnen al een grote stap in de goede richting zijn! 

Kom in beweging

Uiteraard is bewegen een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Het helpt je de dag fris en energiek te beginnen of juist je hoofd leeg te maken aan het eind van een lange werkdag. Een sport die goed is voor lichaam en geest, is yoga. Maar ook fanatiek fitnessen, deelnemen aan een teamsport of regelmatig zwemmen is een goede manier om voldoende te bewegen. En voor wie iets minder fanatiek is, maar wel graag in beweging blijft, is het maken van een wandeling ook een prettige vorm van lichaamsbeweging. Met behulp van een stappenteller, activity tracker of sporthorloge is het mogelijk je bewegingsactiviteit inzichtelijk te maken, doelen te stellen en resultaat te meten. Zo blijf je gemotiveerd om te bewegen!

Eet en drink bewust

Gezond en gevarieerd eten zijn onlosmakelijk verbonden aan een gezonde lifestyle. Wat minstens zo belangrijk is, is het drinken van voldoende water. Zorg daarom dat je altijd een goede waterfles bij je draagt, zodat je gehydrateerd blijft. Eet voldoende verse groenten en fruit, maak onderscheid tussen gezonde en ongezonde vetten en probeer je koolhydraat inname wat te verminderen. Veel water drinken en gezond en gevarieerd eten dragen bij aan een goede weerstand en geven veel energie.

Ontspan

Voor een gezonde lifestyle is het belangrijk een balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. Gun jezelf daarom ook momenten van rust en zorgeloos genieten. Een fijn warm bad, een goed boek, sfeervolle kaarsen en een relaxed achtergrondmuziekje uit de speakers kunnen helpen te ontspannen om los te komen van alledaagse beslommeringen en stress.

Wat is een adres?

De aanduiding van een bepaalde locatie wordt ook wel adres genoemd. Deze locatie is meestal een huis of gebouw. Het adres kun je weer onderverdelen in een paar vormen. Zo is er het woonadres dat aangeeft waar een persoon woont. Ook is er het vestigingsadres waar een bedrijf is gevestigd. Dan is er ook nog het postadres en deze geeft aan waar de post bezorgd moet worden. Je kunt nu eenvoudig online een adres zoeken.

Waaruit bestaat een adres?

Een adres bestaat uit een straatnaam en huisnummer. Soms zit hier ook nog letters of cijfers aan vast als toevoeging aan. Verder bestaat het adres uit postcode en plaatsnaam. Soms bevat een facebookprofiel ook de benodigde informatie die je zoekt. Je kunt daarom ook zoeken op facebook.

Verplicht

Als iemand in Nederland op een bepaald adres verblijft, dan is deze persoon verplicht om zich te laten inschrijven bij de gemeente op dit adres. Aan personen die geen vaste verblijfplaats hebben, wordt een briefadres verleent. Een persoon die op twee adressen verblijft, moet zich inschrijven op het adres waar deze het vaakst verblijft. Dit geldt ook voor mensen die meerdere woningen bezitten of huren. Deze personen moeten zich ook inschrijven op het adres waar het vaakst verbleven wordt.

Weetjes

De combinatie van postcode en huisnummer is in Nederland een unieke plek. Je zou dit ook kunnen omschrijven als een verkort adres. Een postcode gevolgd door huisnummer zal dus op het juiste adres aankomen. Als een straat geen naam heeft, wordt de plaatsnaam als straatnaam beschouwd. Dit komt op sommige delen van het platteland nog voor. In België komt dit bijvoorbeeld voor in een aantal dorpen in de Ardennen.

Gamen op je favoriete console met deze toffe games

We zijn met z’n allen zo lang binnen geweest de afgelopen maanden dat er een nieuwe crisis voor de deur staat. We hebben alles al uitgespeeld. Elke tombe in Skyrim is fully cleared, de minecraft kathedraal is klaar inclusief meubilair en er is niemand meer over in Assassins Creed, wiens dood onze zak met munten merkbaar laat groeien. Zelfs Link in Breath of the Wild is buiten adem van de zoveelste keer dat hij Zelda heeft gered van Ganondorf. Er is vraag naar iets nieuws. In deze tijd is het verstandig om binnen te blijven en hier volgen de twee spellen dat voor jou een fijne ervaring gaan maken.

Anno 1800

De meeste populaire real time strategy games die we de afgelopen jaren hebben gezien waren remakes van oudere games. Waar is de innovatie? Anno 1800 is het antwoord, met een focus op citybuilding en een interactieve speelstijl houdt dit strategiespel haar spelers op het puntje van hun stoel.
Het verhaal speelt zich af in het industriële tijdperk, hier vind je de eerste industriele machines, maak je koloniën in de nieuwe wereld en zal je als heerser rekening moeten houden met een bevolking die niet zomaar alles doet wat van ze wordt verwacht. Met elke nieuwe technologie heeft de bevolking een nieuwe expertise, en elke nieuwe expert heeft zijn eigen behoeftes. Ontdek de dilemma’s waar de overgrootouders van onze overgrootouders twee eeuwen geleden mee hebben geworsteld. Kan jij het met jouw kennis van onze moderne tijd oplossen? Of was het zonder onze middelen, die alles versimpelen, eigenlijk een stuk ingewikkelder in die zogenaamde goeie ouwe tijd?
Wat Anno 1800 echt leuk maakt is het oog op detail, er zijn zoveel manieren om je stad te optimaliseren, manieren die allemaal bijdragen aan de diepte van het spel zodat je helemaal kan opgaan in de ervaring. Het gevoel van voldoening dat komt wanneer de economie van je eerste stad eindelijk van de grond komt wordt alleen maar beter op het moment dat het opnieuw lukt op je derde kolonie. Zijn acht koloniën te veel om tegelijk te overzien? Dan is er een co-op spelmodus zodat je het samen met je vrienden gewoon kan voortzetten.

Gods and Monsters

Toen de trailer van Gods and Monsters voor het eerst werd getoond op E3 2019 ontstond er gelijk een fanatieke fanbase. De idyllische vibes en vloeiende controls van Breath of the Wild ontmoeten hier het handige geklauter en de spanning die we kennen van Assassins Creed. Het was dan ook een diepe teleurstelling toen de release werdt uitgesteld in het voorjaar van 2020. Maar nu is het zover, de pre-purchase is al te vinden en een beter moment voor een spel als dit is er niet.
Voor wie het nog niet weet, in Gods and Monsters ben jij een held in een klassiek Griekse stijl. De goden zijn prooi gevallen aan Typhon, het dodelijkste wezen in alle Griekse mythologie. In deze reis om de goden in ere te herstellen ontvang je zelf de krachten van de goden om zo op het land en in de lucht de vijanden van het pantheon te bevechten. Niet alleen is dit een leuk verhaal gepaard met comfortabele en snelle gameplay, in veel gevallen klopt dit verhaal precies met de legendes van de Griekse oudheid. Nu nog zijn er afbeeldingen van de god Hermes, wiens schoenen een double jump verschaffen, te vinden op vazen in het Rijksmuseum van Oudheden. De oude grieken kunnen er helaas niet bij zijn, maar wij gaan de launch van dit topspel eindelijk meemaken, mis het niet!

Influencers en gokken

Het zijn misschien twee dingen die je niet zo snel zou linken, influencers en gokken. Waarom zijn deze toch een zeer gevaarlijke combinatie? Veel kinderen zitten op youtube en instagram en kijken op naar figuren die hier succes op hebben gemaakt met het maken van content. Dit kan in alle onderwerpen zijn maar waar het gokken erbij komt is als influencers promotie gaan doen. Het is een normale practices om tegen betaling op het internet naar je following iets te promoten, dus nu ook blijkbaar gokspelletjes.

Youtubers die gokken promoten

In 2018/2019 waren een aantal controversiële youtubers die aan hun jonge kijkers een bepaalde gokwebsite aanbevolen. Dit deden zij door een video te maken over deze website. Op deze website kon je pakketten kopen voor x aantal geld, hier had je dan de kans uit dat er bepaalde items uitkomen, van fidgets spinners tot yeezies en dure merk tassen. In de video’s wonnen deze influencers in kwestie ook hele grote prijzen. Later kwam het uit dat ze van de website in kwestie een speciale code hadden gekregen waardoor ze meer kans maakte. Later hebben een aantal van de personen in kwestie hun excuses aangeboden maar ik vind het überhaupt niet kunnen dat je een gok website aanbeveelt aan jonge kinderen aangezien de influencers weten wat de gemiddelde leeftijd is van hun volgers. Ik vind dat als volwassene op het internet je moet weten dat een gokverslaving makkelijk is op te lopen en al helemaal als kind. 

Kinderen verleiden

Ja het is dus nu een paar keer al voorgekomen dat youtubers een gokwebsite hebben gepromote aan hun jonge kijkers. Hier heb ik het over een gemiddelde leeftijd van 13-15. Waar een verslaving erg makkelijk is om op te lopen en zeer gevoelig zijn voor gok gerelateerde spelletjes.  

Anoniem surfen met een sterke VPN

Tegenwoordig zijn er steeds meer partijen die je online volgen. Denk bijvoorbeeld aan zoekmachines en browsers die cookies plaatsen, waardoor adverteerders hun advertenties perfect af kunnen stemmen op hun doelgroep. 

Maar ook jouw dagelijkse bezigheden op Facebook, Instagram, Twitter kunnen zeer makkelijk gevolgd worden. Daarnaast sommige overheden houden het surfgedrag van internetgebruikers in de gaten. Geeft dat je een oncomfortabel gevoel? 

Dan kun je er vrij eenvoudig leren hoe anoniem surfen werkt. Niemand kan zo nog meekijken met jouw surfgedrag op social media kanalen als bijvoorbeeld Facebook. Gebruik bijvoorbeeld een sterke VPN om anoniem te surfen.

Met een VPN (Virtual Private Network) bescherm je jezelf bovendien tegen kwaadwillenden op het web. 

Je hebt hiervoor wel een sterke VPN nodig. Hieronder lees je welke VPN-providers geschikt zijn als je graag gegarandeerd anoniem het internet op wilt kunnen. En zo je privacy kunt beschermen op Facbeook, Instagram en andere plaatsen van het internet.  

Welke sterke VPN’s zijn er?

Een sterke VPN voldoet aan een aantal voorwaarden. Zo mag je VPN geen ‘lekken’ vertonen waardoor je identiteit alsnog te achterhalen is. Verder wil je natuurlijk een soepele surfervaring, dus een snelle VPN is wenselijk. Er zijn een aantal VPN-providers die hun diensten gratis tot je beschikking stellen. 

Als je gegarandeerd veilig en snel wilt surfen kun je deze doorgaans beter overslaan. Gratis VPN-diensten bieden je geen sterke VPN. Kies in plaats daarvan voor gerenommeerde aanbieders zoals ExpressVPN, NordVPN of GOOSE VPN. Bij deze aanbieders is het afsluiten van een abonnement bovendien heel eenvoudig en maak je altijd gebruik van handige apps en programma’s waarmee je je VPN direct aan- en uit kunt zetten. 

Deze providers bieden regelmatig leuke aanbiedingen aan waardoor je vrij voordelig een VPN-abonnement af kunt sluiten. Zo surf je al anoniem vanaf enkele euro’s per maand.


Welke VPN kun je gebruiken voor Facebook / Social media?

De beste VPN voor Facebook of gewoon voor al je social media gebruik. Heb je in principe niet veel voor nodig. Wanneer je maar een snelle VPN hebt ben je al een heel eind. 

Wat kun je nog meer doen?

Een VPN-abonnement afsluiten is zo gepiept. Een VPN biedt je direct veel meer privacy op het web. Wil je nog meer maatregelen nemen? 

Kies dan een internetbrowser die je privacy respecteert, zoals Mozilla Firefox. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een proxyserver. Online zijn nog veel meer tips te vinden over anoniem surfen.

4 tips voor Facebook adverteren

Steeds meer bedrijven maken tegenwoordig gebruik van de advertentiemogelijkheden van Facebook. Het instellen van een Facebook advertentie is afhankelijk van de campagne die je wilt laten draaien en je doelgroep. Maar om je toch op weg te helpen hebben we 5 algemene tips verzameld voor het adverteren op Facebook.

Tip 1. Kies de juiste betalingswijze

Facebook maakt gebruik van een maximaal budget dat je zelf kunt instellen bij  het aanmaken van een campagne. Je hebt bij Facebook de keuze uit onderstaande betalingswijzen:

  • Creditcards en betaalkaarten met co-branding (American Express, Discover, MasterCard en Visa) Heb je nog geen creditcard? Ga naar Credit-cardaanvragen.nl voor het aanvragen van een (zakelijke) creditcard.
  • PayPal
  • Bankrekening (automatische incasso)
  • Lokale handmatige betalingsmethoden

Tip 2. Kies een brede doelgroep

Bij het aanmaken van een campagne wordt je al snel verleid om een té specifieke doelgroep in te stellen. Daarom is het belangrijk om je doelgroep eerst goed te onderzoeken en probeer vervolgens een groep te vinden die relevant voor jou en je product/dienst is. Dit zorgt ervoor dat je geen klikken en potentiële klanten misloopt.

Tip 3. Facebook remarketing

Deze tip is erg waardevol. Het gebruiken van Facebook remarketing is zeer krachtig als je gaat adverteren op dit enorm populaire social media kanaal. Het bouwen van remarketinglijsten via Analytics en het plaatsen van Facebook pixel op je website zorgt ervoor dat je target mensen uit deze doelgroep kan bereiken als ze op Facebook zitten. Laat huidige klanten via deze manier opnieuw met jou in contact komen.

Tip 4. Maak advertenties op maat voor Facebook

Het maken en gebruiken van advertenties die passen binnen de newsfeed van Google gebruikers zorgt voor optimaal resultaat bij jou Facebook campagne. Gebruik dus geen saaie advertenties, maar maak interessant, grappige of leuke advertenties. Zorg dat je advertentie een toegevoegde waarde heeft.